Zomermarkt in Leudal: Een Uitgelezen Kans
voor Lokale Ondernemers en Kunstenaars!

De zomer brengt een fantastische kans voor lokale ondernemers, kunstenaars, en muzikanten om in de schijnwerpers te staan! De gemeente Leudal overweegt een zomermarkt te organiseren. Het is de wens om deze markt te laten plaatsvinden gedurende de zomervakantie van 11 juli tot en met 29 augustus, elke donderdagavond van 16.00 tot 20.00 uur.

Onvergetelijke sfeer
Met duizenden toeristen die onze gemeente bezoeken, naast onze eigen inwoners die op zoek zijn naar unieke ervaringen, is dit een kans voor lokale ondernemers, kunstenaars etc. om hun producten, kunstwerken of muzikaal talent te presenteren aan een breed en geïnteresseerd publiek. We zijn op zoek naar een divers aanbod van kramen – van lokale ambachtslieden die hun eigen kunstwerken willen tentoonstellen, tot aanbieders van heerlijke streekproducten en energieke muzikanten die voor een onvergetelijke sfeer willen zorgen.

Speciale Aanbieding voor Lokale Deelnemers
Als blijk van onze waardering voor de lokale gemeenschap, bieden we een exclusieve 50% korting op de huurprijs van een standaardkraam voor inwoners en ondernemers uit Leudal. Voor slechts €50 kunt u uw plek op de markt veiligstellen en uw passie delen met een enthousiast publiek.

Interesse?
Neem vóór 17 april contact met ons op via info@leudal.nl t.a.v. Monique Christophe om uw interesse kenbaar te maken. De beslissing om deze levendige vakantiemarkt voort te zetten, hangt af van uw enthousiasme en deelname. In mei maken we bekend of we samen met u de zomer in Leudal onvergetelijk kunnen maken.