Waogstock ontvangt subsidie provincie limburg

Stichting Waogstock is blij met de financiële steun die zij ontvangt van de Provincie Limburg voor haar aankomende blues- en rockfestival Waogstock. De eerste editie van Waogstock Blues & Rock vindt plaats op zaterdag 22 juni 2024 in Neer, gemeente Leudal. Eerder mocht Stichting Waogstock al subsidie ontvangen van de gemeente Leudal.

Waogstock ontvangt de subsidie van de Provincie Limburg vanwege het bovenlokale karakter. Het biedt een podium biedt aan jongeren – 16- tot 24-jarigen – vanuit het lokale en regionale circuit en aan ervaren muzikanten zowel lokaal, regionaal als (inter)nationaal. Vrijwilligers maken dit festival mede mogelijk.

Blijdschap
Het bestuur van Stichting Waogstock uit haar blijdschap over de toekenning van de subsidie: “We zijn super blij met de steun van de Provincie Limburg. Deze subsidie onderstreept het  bovenlokale karakter van ons festival Waogstock Blues & Rock en de waarde van de inzet van onze vrijwilligers. Waogstock 2024 belooft een fantastisch evenement te worden, mede dankzij deze steun.”

Over Waogstock Blues & Rock
Waogstock Blues & Rock is een nieuw ééndaags festival in Neer, gemeente Leudal. Eerder ontving de stichting al subsidie van de gemeente Leudal. De eerste editie is op zaterdag 22 juni 2024 vanaf 12.30 uur tot in de late uren. Optredende bands zijn: Black Bottle Riot (Nl), Vendetta Drive (Nl), McCurdy Brothers (UK), Doghouse Sam & His Magnatones (Be) en Chicago Capitols (Nl). Daarnaast treden op het Young Talent Stage vier bands op: No Denial, Booze ‘n Blues, Article5 & Melrose. Voor meer informatie www.waogstock.nl.