Waogstock 2024.
Wat was je mooi en wat hebben we genoten!

Van de toffe bands, het zonnetje (en dat ene buitje), de sfeervolle locatie, de geweldige muzikanten, jong en oud, en van het enthousiaste publiek! Zo gaaf om te zien dat alles klopte en samensmolt tot één groot feest. We hadden het niet beter kunnen wensen.

Een jaar voorbereiding vanuit het bestuur en de verschillende commissies, een fantastisch bouwteam tijdens de op- en afbouw en de vele vrijwilligers maakte Waogstock. Deze mensen zijn goud waard! 💛

Maar dankzij de subsidies vanuit de Gemeente Leudal en Provincie Limburg, en de bijdrage (zowel financieel als in middelen) van onze vele sponsoren, konden we echt dat neerzetten wat we voor ogen hadden. Grote dank hiervoor!!

Ook een grote shout-out naar jullie, de bezoekers. Jullie enthousiasme, de vele complimenten en niet te vergeten de netheid. Geen beker, papiertje of zelf een peuk lag op de grond. Het veld is ongelooflijk netjes achtergelaten. Dat mag echt even genoemd worden want ja, dit is normaal maar tegenwoordig niet altijd de normale gang van zaken.

Wij gaan even een paar dagen afschakelen en bijkomen. Ondertussen kunnen jullie alvast nagenieten met deze fotoreeks van onze huisfotograaf Robert Sanders.

Onze dank kan niet groot genoeg zijn.
Voor alles en iedereen.
Toet volgend jaor oppe waog!