Vrijwilligerswerk bij D’n Haammaeker,
iets voor jou?!

Zowat elk uur van de dag is er iets te doen in D’n Haammaeker. Dat kan een vergadering of presentatie van een vereniging of bedrijf zijn, een koffietafel na een uitvaart, een kienmiddag of -avond, een sportactiviteit en ga zo maar door. Vrijwilligers en onze beheerster Marjo Stammen zorgen ervoor dat alles gesmeerd loopt.

D’n Haammaeker heeft voortdurend vrijwilligers nodig, bijvoorbeeld achter de bar, om (seizoen)versieringen aan te brengen, in het bestuur, in werkgroepjes, in ons eigen klusteam, om kinderfeestjes te organiseren, om koffie of thee te schenken bij kleine activiteiten, om workshops en andere activiteiten te organiseren of te begeleiden.

Kom op 15 juni naar onze inloopmiddag

Op zaterdagmiddag, 15 juni van 13.30 tot 16.00 uur organiseren vrijwilligers van D’n Haammaeker een inloopmiddag. Je bent er van harte welkom! We laten je dan het gebouw en de faciliteiten zien, vertellen je over ‘vrijwilligerswerk en vrijwilliger zijn bij D’n Haammaeker’ en proberen jouw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Dat doen we bij een kop koffie (of een ander drankje) en een stuk vlaai. Breng gerust je partner, een vriend(in), buur of familielid mee.

Wil je graag op een ander moment komen? Dat kan! Stuur even een mailtje naar info@haammaeker.nl of bel bestuurslid Sylvia Hendriks. T: (06) 10 06 52 66. Je kunt natuurlijk ook beheerster Marjo Stammen aanspreken.

Vrijwilligerswerk bij D’n Haammaeker is leuk om te doen en het kan al vanaf een paar uurtjes per week!