Heleen Wijers stopt als wethouder

Wethouder Heleen Wijers (Samen Verder) legt haar functie als wethouder van de gemeente Leudal per direct neer. Heleen maakt bekend dat dit de juiste beslissing voor haar is op dit moment.

Sinds haar aanstelling in 2022 heeft Heleen zich met toewijding ingezet voor diverse belangrijke dossiers, waaronder verkeer en vervoer, sport- en gemeenschapsaccommodaties, hoogwaterbeheer, afvalbeleid, begraafplaatsen en handhaving. “Leudal is een prachtige gemeente waar ik met hart en ziel voor heb gewerkt. Ik ben trots dat ik samen met enthousiaste inwoners, betrokken samenwerkingspartners, toegewijde medewerkers en het college van B&W een bijdrage heb mogen leveren aan de uitdagingen van vandaag en morgen,” aldus Heleen Wijers.

Bedankt voor samenwerking

“Gedurende mijn periode als wethouder heb ik helaas mogen ervaren dat de waardering en steun vanuit de gemeenteraad richting al deze mensen met wie we als gemeente samenwerken uitbleven. Dit raakt me als persoon en ik neem mijn besluit dan ook niet lichtvaardig, maar mijn gevoel zegt me dat dit de juiste stap is. Ik wil iedereen bedanken voor de samenwerking en het vertrouwen dat ze in mij hebben gesteld.”

Heleen sluit haar wethouderschap af met warme woorden en veel dankbaarheid voor de tijd die ze heeft mogen investeren in de toekomst van Leudal.