Ik ben al 40 jaar bakker en ik vind het verschrikkelijk dat ik de winkel vorige week heb moeten sluiten. Maar ik kan het niet meer alleen.
Ik ben niet meer zo sterk en stoer als 25 jaar geleden. (foto 😉)

Maar brood is mijn ding en ik wil graag blijven bakken voor de mensen die ons brood waarderen. Het valt niet mee om op halve kracht te werken, maar ik denk dat ik nu een goede oplossing heb gevonden. Met een beperkt assortiment, zonder slagroomvlaai en gebak, maar met Limburgse vlaai, kan ik op bestelling blijven bakken.

Zoals eerder al geschreven; we zijn vanaf dinsdag 11 juni geopend voor het afhalen van bestellingen:

Van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00

Op zaterdag van 08.00 tot 14.00

Bestellen voor de volgende dag kan tot 15.00 (maandag tot 13.00)

U kunt bestellen via de webshop; christinesbekkerie.nl of telefonisch tijdens bovenstaande openingstijden of in de winkel.